Atypická skříň do podkroví: netradiční rozměry a požadavky

Máte poněkud netradiční představu o tom, jak by vaše atypická skříň do podkroví nebo jiný nekonvenční prostor měla vypadat? Máte specifické požadavky ohledně tvaru, vybavení nebo barvy? Rádi vám vaše přání vyplníme.

 

Atypická skříň do podkroví: Elegantní řešení pro netradiční prostory

Standardní rozměry skříní vám nesedí? Váš prostor není klasický kvádr a vy hledáte skříň, která by mu perfektně padla? Žádný problém.

Atypická skříň do podkroví na míru.
Atypická skříň do podkroví na míru.

 

Netradiční prostory a speciální požadavky nás neodradí, naopak, jsou pro nás výzvou. Navrhneme a vyrobíme vám skříň přesně podle vašich potřeb a přání. Umíme vyřešit šikminy, rohové skříně, zavěšené dveře a předělení místností, nabízíme vám i oblíbený šatní systém MULTI.

Návrh na míru a profesionální vizualizace atypické skříně do podkroví

Rozhodujete se mezi více dekory? Chcete si předem prohlédnout, jak bude vaše atypická skříň do podkroví vypadat, a to ještě předtím, než podepíšete objednávku? Podívejte se na profesionální vizualizaci, která vám poskytne jasnou představu o konečném vzhledu i o technickém provedení netypického prostoru.

Fotorealistická grafika včetně použitých materiálů a struktur vám usnadní rozhodování mezi různými dekory a variantami. Tuto vizualizaci od nás obdržíte automaticky ještě před samotným odsouhlasením objednávky.

Profesionální vizualizace pro vaši jasnou představu ještě před podpisem objednávky.
Profesionální vizualizace pro vaši jasnou představu ještě před podpisem objednávky.

Široký výběr

Kromě netradičních rozměrů a tvarů jsme specialisté také na výplně. Můžete si vybrat z běžných vzorkovníků, laků, dřevokorů a zrcadel, a dokonce i jiných výplní. Chcete sladit podlahu se vestavěnou skříní? Ani to není problém, výplň posuvných dveří může být například dýha nebo pás podlahoviny.

TIP: Váháte, jakou výplň vybrat? Přečtěte si článek Skleněné posuvné dveře, zrcadla, laminát: Která výplň je ta pravá pro vás?

Kvalitní atypická skříň do podkroví odolávající zubu času

Cena odpovídá kvalitě, použitým materiálům, zárukám a modernímu zpracování. Mnoho vestavěných skříní může na první pohled vypadat podobně. My však nechceme snižovat cenu na úkor užitné hodnoty a životnosti. Kvalitní zpracování a konstrukce zajišťují, že vám naše vestavěná skříň Mline vydrží alespoň 30 let v perfektním stavu.

Řešení pro váš netradiční prostor.
Řešení pro váš netradiční prostor.

Šikovné řešení pro každý prostor

Nabízíme vám řešení výhradně na míru, rozměrové a tvarové atypy jsou naším denním chlebem. Opravdu se nemusíte zdráhat vyslovit svá specifická přání. Odborné poradenství, individuální přístup a kvalitní provedení jsou hodnoty, které nás řadí mezi lídry na trhu atypických nábytkových řešení.

Vyberte pro svůj netradiční prostor vestavěnou skříň Mline a vdechněte mu osobitý a nadčasový ráz.