Dělící stěna: Jak rozdělit místnost na dvě

Vytvořte více místa v kanceláři posuvnými dveřmi

Váš tým roste a s tím přichází otázka: Jak nafouknout kancelář? Růst podnikání s sebou často nese potřebu vytvořit v kanceláři více soukromého prostoru, ať už pro jednání nebo soustředěnou práci. Tradiční stavební úpravy v podobě zdí a přepážek jsou však nejen drahé, ale často i časově náročné a z velké vzdušné kanceláře zbytečně ukrajují. Naštěstí však existuje moderní a ekonomické řešení, jak místnost rozdělit: posuvné dveře.

V tomto článku se dozvíte o pěti výhodách rozdělení místnosti pomocí posuvných dveří a také o tom, jak vybrat ty správné.

Jak rozdělit místnost? Posuvné dveře jako flexibilní dělící stěna

Otevřený prostor působí moderně a vzdušně, někdy ovšem potřebujete klid na jednání nebo soustředěnou práci. Posuvné dveře nejsou pouze alternativou klasických dveří; mohou sloužit i jako flexibilní dělící stěna.

S posuvnými dveřmi je jen na vás, zda je prostor v dané chvíli otevřený, nebo oddělený.
S posuvnými dveřmi je jen na vás, zda je prostor v dané chvíli otevřený, nebo oddělený.

 

1) Ušetříte náklady

Na rozdíl od stavebních úprav jsou posuvné dveře cenově dostupnější. Na kolik vás posuvné dveře vyjdou? Poptejte cenovou nabídku.

 

2) Rozmanitost a flexibilita prostoru

Občas potřebujete zasedačku – jindy byste ocenili spíše větší kancelář? Posuvnými dveřmi můžete podle aktuální potřeby místnost dělit na menší.

 

3) Odstranění neduhů otevřeného prostoru

Otevřené prostory jsou moderní. Nesou s sebou však i určité neduhy, jako je být například hluk. Potřebujete se teď zrovna soustředit, a ne poslouchat povídání kolegů? Jednoduše rozdělte místnost. Až si budete chtít opět užívat výhod otevřeného prostoru, stačí dveře opět odsunout.

 

4) Propustnost světla a soukromí

Různé typy výplní posuvných dveří vám umožňují regulovat úroveň soukromí v různých částech kanceláře. Plné dveře pro maximální soukromí, čiré nebo mléčné sklo pro světlejší prostory.

Vyberete si maximální soukromí nebo více světla?
Vyberete si maximální soukromí nebo více světla?

Kterou výplň vybrat? Inspirujte se ve článku Skleněné posuvné dveře, zrcadla, laminát: Která výplň je ta pravá pro vás?

 

5) Estetika

Posuvné dveře nejsou pouze funkční, ale i estetické. Jejich moderní konstrukce a možnosti výběru barev a výplní vám umožní perfektní sladění s interiérem, aby váš pracovní prostor vypadal skvěle a vy se v něm cítili ještě líp. 

 

Které posuvné dveře vybrat?

Posuvné dveře by měly mít ložisková kolečka, výškově nastavitelná, a optimální tloušťku výplně. Bezpečnostní provedení skleněných výplní je samozřejmostí.

 

Kvalitní kovová konstrukce zavěšených dveří Mline.
Kvalitní kovová konstrukce zavěšených dveří Mline.

 

Vybrat si můžete zavěšené dveře s tlumením a vodícím trnem bez použití spodní koleje

Výhodou zavěšených posuvných dveří s tlumením je fakt, že ke správné funkci potřebují jen horní kolej a malý vodící trn v podlaze, takže podlaha mezi místnostmi zůstane bez optického a fyzického rozdělení.

Nejste si jistí, které zvolit? S výběrem těch správných posuvných dveří vám rádi poradíme. Kontaktujte nás.

Moderní a elegantní rozdělení prostoru

Pokud řešíte otázku, jak efektivně využít kancelářský prostor a jak rozdělit místnost, posuvné dveře představují inovativní a elegantní řešení. Vaše kancelář se může měnit podle vašich aktuálních požadavků. Vyhněte se drahým stavebním úpravám, užijte si flexibilitu a příjemný pocit ve vaší kanceláři.

 

Jak rozdělit místnost? S posuvnými dveřmi od společnosti Mline.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *