Tlumič posuvných dveří: Komfort a bezpečnost

Se standardními tlumiči posuvných dveří má většina výrobců špatné zkušenosti, a proto je pro svoji jistotu aktivně nenabízí. Bez správného tlumení mohou však být posuvné dveře nejen hlučné, ale i nebezpečné.

Naše tlumení posouvá posuvné dveře, jejich komfort a bezpečnost o třídu výše. Používáme je jak pro vestavěné skříně, tak i při předělování prostoru.

Čím zajišťujeme bezproblémovost tlumení? 

Využíváme kvalitní německé tlumiče certifikované na 40 000 cyklů, což znamená dlouhou životnost, spolehlivost a bezproblémový chod po dlouho dobu. 

Náš tlumič posuvných dveří není jen funkční, je jednoduché konstrukce, což zaručuje případnou snadnou a levnou výměnu.

Montáž bez starostí

Aby vám odpadlo studování návodů a případné chyby při montáži, tlumení vám dodáme již namontované pomocí nýtovacích matic.

Tlumič posuvných dveří je připraven a přišroubován v horní koleji.
Tlumič posuvných dveří je připraven a přišroubován v horní koleji.

Tlumič posuvných dveří: 3 hlavní výhody

 

1) Flexibilita v hmotnosti křídel

Jeden typ tlumiče pokrývá čtyři kategorie hmotnosti křídel (15, 25, 40, 40+ kg), což zajišťuje širokou aplikaci a flexibilitu.

 

2) Stabilní aktivátory a možnost posunutí

Aktivátory konstruujeme a vyrábíme přímo my. Nejsou součástí horního kolečka a jsou stabilní. V případě zkracování kolejnice je můžete snadno posunout.

Speciálně vyvinutý kovový trn, připravený k okamžitému fungování.
Speciálně vyvinutý kovový trn, připravený k okamžitému fungování.

3) Tlumení nejen krajních, ale i středových dveřích

Nabízíme vám tlumení nejnom krajních, ale i středových dveří. Středový tlumič posuvných dveří je průběžný, dveře můžete poslat zleva i zprava, dveře se dotlumí a přesně vycentrují. Naše středové tlumení znamená opravdu komfortní a precizní zavírání posuvných dveří. Nedá se porovnávat jen se stoperem neboli brzdou v dolní kolejnici – stoper se totiž časem posouvá, při jeho přejetí dochází k rázům a skokům, které dveře poškozují a nejdou vystředit. 

Středový dotah dotlumí a zastavi středové dveře, abyste je mohli otevírat vlevo i vpravo.
Středový dotah dotlumí a zastavi středové dveře, abyste je mohli otevírat vlevo i vpravo.

Dorazové Kartáčky

Zejména, pokud dveře dorážejí přímo ke zdi bez vnějšího boku nebo lišty, doporučujeme použití dorazových kartáčků. S tlumenými dotahy použití kartáčků odpadá. Dorazové kartáčky vám však dodáme a je na vás, zda je použijete.

Pohodlné otevírání posuvných dveří

Díky našim tlumičům se posuvné dveře Mline otevírají i zavírají skutečně pohodlně. Vyhněte se problémům s běžnými dotahy a užijte si plynulé, tiché a bezpečné zavírání.

 

Máte otázky? Rádi to s vámi probereme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *