Posuvné dveře jako posuvná stěna

Posuvné dveře jako posuvná stěna: Moderní řešení pro rozdělení prostoru

Víte, jak efektivně využít prostor ve vašem domově nebo kanceláři? Posuvné dveře coby posuvná stěna představují inovativní způsob, jak elegantně rozdělit interiér na menší části, aniž byste museli stavět stěny pevné.

Rozdělení prostoru interiéru posuvnou stěnou


Kuchyň spojená s obývacím pokojem nebo open space v kanceláři. Takto otevřený prostor působí vzdušně a moderně, ale zároveň s sebou nese neduhy v podobě pachů z kuchyně nebo hluku v kancelářích. Řešením jsou posuvné dveře coby posuvná stěna. Podobně můžete oddělit také například šatnu v pokoji, pracovní koutek v rohu místnosti nebo přechod z chodby do obýváku apod.

Volejte na naši bezplatnou linku a zjistěte vše, co vás zajímá: 800 770 880

Je jen na vás, zda prostor zůstane v určité chvíli otevřený, nebo oddělený

Vytvořte moderní a vzdušný prostor, který zároveň splní vaše individuální potřeby. Buďte pány svého prostoru a rozhodněte se, zda si zrovna v tuto chvíli přejete otevřený, propojený, nebo oddělené zóny s potřebným soukromím. 

Posuvné dveře Posuvné dveře

Posuvné dveře Posuvné dveře

 

Výhody posuvné stěny

  • Variabilita prostoru: Posuvnou stěnou můžete snadno rozdělit interiér na menší části dle aktuálních potřeb.
  • Soukromí nebo propustnost světla: Volbou výplně dveří (čiré nebo mléčné sklo) můžete regulovat průchod světla a zachovat soukromí.
  • Rozdělení bez ztráty světla: Transparentní výplně umožňují soukromí bez ztráty přírodního světla.
  • Eliminace neduhů spojených s otevřeným prostorem: Například spojení kuchyně a obýváku lze elegantně oddělit, eliminujíc tak zápachy a hluk.

Volejte na naši bezplatnou linku a zjistěte vše, co vás zajímá: 800 770 880

Vyberete si maximální soukromí, nebo více světla?
Vyberete si maximální soukromí, nebo více světla?

Zavěšené dveře pro dokonalý vizuální dojem

Další možností jsou zavěšené posuvné dveře, které se hodí pro předělení průchodu mezi dvěma místnostmi. Jejich výhodou jsou minimální nároky na instalaci, neboť potřebují pouze horní kolej a malý vodící trn v podlaze, čímž zachovávají jednotný vzhled podlahy. Tyto dveře jsou instalovány tak, že se zdají téměř neviditelné, ale jejich přínos pro váš prostor je nepopiratelný.

Nabízíme varianty s tlumeným dotahem i bez něj dle vašich preferencí. Zavolejte nám pro více informací a předběžnou cenovou nabídku: 800 770 880

Zavěšené dveře

Zajímá vás více?

Přečtěte si náš článek Jak rozdělit místnost na dvě a získejte další inspiraci pro váš interiér.

Potřebujete okamžitou cenovou nabídku nebo máte další dotazy?