Korpus skříně: Tajemství úložného prostoru odhaleno

Korpus skříně je základní stavební prvek, který vám pomůže vytvořit dokonalý úložný prostor přesně podle vašich představ. Skříň rozhodně nemusí být jen nudný a nepraktický kus nábytku, který vám zabírá místo v ložnici.

Co ten ten korpus skříně je?

Korpus je srdce a duše, základ každé skříně. Korpus skříně tvoří vnější boky a vnitřní prostor z laminovaných dřevotřískových desek, což zajišťuje stabilitu a odolnost vaší skříně. Je to pevný základ, na který se můžete spolehnout.

Jak korpus skříně vypadá?

Korpus skříně je vyroben z laminovaných dřevotřískových desek (LTD) s tloušťkou 18 mm, které jsou ohraněny plastovou ABS hranou tloušťky až 2 mm. Díky tomu má skříň nejen pevnou konstrukci, ale také odolává běžnému opotřebení a je snadno udržovatelná.

Vnější boky mají čistý a hladký povrch. Uvnitř se setkáte s podobným materiálem, často v bílé barvě, což zajišťuje přehlednost a lehkost.

Korpus skříně se skládá z laminovaných dřevotřískových desek (LTD).
Korpus skříně se skládá z laminovaných dřevotřískových desek (LTD).

Co se skrývá uvnitř?

Najdete zde šikovné složené zásuvky rakouské firmy Blum, které mají dokonce tlumení. To znamená, že se zavírají i otevírají snadno a tiše.

Dodáváme skříně připravené k okamžité montáži – boxy se zásuvkami jsou komplětně složeny.
Dodáváme skříně připravené k okamžité montáži – boxy se zásuvkami jsou komplětně složeny.

A nechybí ani elegantní oválné šatní tyče z chromu nebo v moderní černé barvě, které jsou připraveny na vaše šaty a košile, ať už jsou jakékoliv délky.

Jak to funguje?

Vnitřní prostor skříně je rozdělen na policemi, šatními tyčemi a zásuvkami, abyste měli dostatek místa na uložení všech vašich pokladů. A nebojte se, naše skříně jsou navrženy tak, aby co nejlépe využívaly dostupný prostor.

Jak si vybrat ten pravý?

Když se pustíte do výběru korpusu skříně, nezapomeňte si rozmyslet, kam skříň umístíte, a dle toho zjistit základní rozměry. Ať už je vaše chodba, ložnice nebo dětský pokoj, skříň přizpůsobíme vašim potřebám. A pokud máte speciální požadavky na úložné prostory, dejte nám vědět, rádi vám poradíme.

Ať už se rozhodnete pro šatní skříň, knihovnu nebo úložný prostor do dětského pokoje, navrhneme vám korpus skříně na míru vašim potřebám a přáním.
Ať už se rozhodnete pro šatní skříň, knihovnu nebo úložný prostor do dětského pokoje, navrhneme vám korpus skříně na míru vašim potřebám a přáním.

4 praktické tipy na závěr:

  • Zvažte přidání vrchní průběžné police pro uložení větších předmětů a jinak neskladných věcí např. kufrů nebo úložných krabic.
  • Vždy navrhujeme skříň bez zad, abychom předešli tvorbě plísní. Zeď za skříní stačí vymalovat interiérovou barvou odolnou otěru.
  • Umístěte šuplíky až ke kraji skříně pro snadné vysunutí.
  • Pamatujte, že na složené oblečení v jedné řadě potřebujete hloubku 30 cm. Oblečení, které je zavěšené na ramínkách, potřebuje prostor minimálně 55 cm.

Korpus skříně vám usnadní každodenní rutinu

Korpus skříně není jen statickým prvkem nábytku, ale základem pro vaši organizaci a pohodlí. Ať už se rozhodnete pro šatní skříň, knihovnu nebo úložný prostor do dětského pokoje, korpus skříně vám pomůže vytvořit prostor, který bude odpovídat vašemu životnímu stylu a usnadní vám každodenní rutinu

Máte nějaké otázky ohledně korpusu skříně, chtěli byste si jej u nás objednat? 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *